Course of Austrian Politics in Last Decade - Csányi, Peter, 1978-
Politologické priblíženie súčasného smerovania rakúskej politiky a transparentný obraz o situácii v krajine, s poukázaním aj na problémy a škandály sprevádzajúce rakúsku politickú scénu od parlamentných volieb v roku 2008 a s naznačením možných zmien, ktoré sa ukázali po nasledujúcich voľbách v roku 2013. Priblíženie predvolebného obdobia v roku 2013 a povolebných ťažkostí víťazných politických strán v súvislosti so zostavovaním vlády. Nespokojnosť rakúskych voličov, ktorí túžia po zmene politického spektra krajiny.