Trendy v skladoch určuje automatizácia a digitalizácia - Szmrecsányi, Tomáš
Aktuálne trendy vo svete skladovania ovplyvňuje aktuálny vývoj spoločenskej situácie, a to nedostatkom tovarov, techniky, ako aj pracovných síl. Aj preto sa snažia spoločnosti optimalizovať skladové procesy okrem iného pomocou digitalizácie a automatizácie.