Pre balíkovú logistiku je dôležitá rýchlosť a presnoť - Szmrecsányi, Tomáš
Aké kritériá sú najdôležitejšie v balíkovej logistike. Typické problémy balíkovej prepravy. Čo prinesie balíkové doručovanie v réžii štátnych pôšt. Rozšírenie siete BalíkoBOXov.