Populism and Social Media: An Introduction into Meta-Theory - Školkay, Andrej
Diskusia o teóriách a teoretických perspektívach sociálnych médií. Populizmus z komunikačného a sociologického hľadiska. Prehľad teórií a teoretických a empirických pohľadov na úlohu sociálnych médií v komunikácii populistických politických strán a lídrov.