Media Sources Shared and Networking on Facebook. A Comparative Perspective - Školkay, Andrej
Dôležitosť populizmu vo vybraných krajinách v dlhodobej perspektíve (Francúzsko, Grécko, Taliansko a Slovensko), alebo počas relatívne kratšieho obdobia, ale s významným dopadom na krajinu. Prípadové štúdie zamerané na Francúzsko, Grécko, Taliansko, Slovensko, Poľsko, Turecko a Veľkú Britániu.