Vyrubenie miestneho poplatku za rozvoj - Mitringová, Jaroslava
Vyrubenie, splatnosť a platenie miestneho poplatku za rozvoj upravuje § 9 zákona č. 447/2015 Z. z. o miestnom poplatku za rozvoj a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov. Obsahové náležitosti rozhodnutia a jeho doručovanie upravuje osobitný predpis, ktorým je zákon č. 563/2009 Z. z. o správe daní a o zmene a doplnení niektroých zákonov v znení neskorších predpisov. Rozhodnutie o vyrúbení poplatku. Vyrubenie poplatku poplatníkovi. Zmena stavby. Vyrubenie poplatku, ak sa nemení osoba poplatníka. Vyrubenie poplatku, ak sa mení osoba poplatníka.