The First Electoral Test for the Refugee Crisis in Austria: Vienna City Council Elections in October 2015 - Csányi, Peter, 1978-
Analýza volieb do mestského zastupiteľstva vo Viedni, predvolebná situácia a vplyv utečeneckej krízy na dané voľby.