From Production to Consumption-Oriented Development: New Planning Strategies in Science Parks? The Case of Sophia-Antipolis - Grandclement, Antoine
Skúmanie vplyvu narastajúcich aktivít orientovaných na spotrebu tvorby miestnych politík. Zameranie sa na vedecký park Sophia-Antipolis na juhovýchode Francúzska, ktorý je príkladom národnej a miestnej politiky smerujúcej do oblasti špičkových technológií a výrobných činností.