Druh práce, pracovná náplň a jej zmena - Mičudová, Tatiana
Poukázanie na rozdiely medzi druhom práce a pracovnou náplňou, ako aj na možné spôsoby zmeny druhu práce dohodnutého v pracovnej zmluve zamestnanca.