Novelizačné zmeny zákona o obecnom zriadení - Lukáš, Tomaš
Analýza aktuálnych zmien zákona č. 369/1990 Zb. o obecnom zriadení. Upozornenie nielen na dôležité zákonné východiská, ale aj na relevantné časti dôvodových správ a závery odbornej literatúry.