Banky přecházejí k hybridnímu fungování. Cílem je vyšší efektivita a spokojenost zaměstnanců - Sobková, Martina
V reakcii na pandémiu COVID-19 zaviedla väčšina korporácií prácu z domu. Snaha bánk prilákať zamestnancov späť na pracovisko. Zamestnanci v bankách a prechod na hybridný mód práce - z kancelárie a z domu. Banky a spokojnosť zamestnancov. Vývoj počtu pobočiek bánk a zamestnancov v bankách v Českej republike v období 2008-2021.