GMM Estimation of Affine Term Structure Models - Hloušková, Jaroslava, 1966-
Skúmanie odhadu parametrov modelov afinnej štruktúry pomocou zovšeobecnenej metódy momentov. Generalizovaná metóda momentov (GMM) a odhad parametrov a vlastnosti konečnej vzorky. Odhad parametrov v empirických údajoch.