Výkon finančnej kontroly po novele zákona o finančnej kontrole a audite - Konečná Veverková, Ingrid
Novelizácia zákona č. 357/2015 Z. z. o finančnej kontrole a audite a o zmene a doplnení niektorých zákonov v z. n. p., ktorá bola vykonaná zákonom č. 38/2022 Z. z. a nadobudla účinnosť 1. marca 2022. Poukázanie na zmeny, ktoré sa dotknú finančnej kontroly v podmienkach územnej samosprávy.