Novela zákona o odpadoch z dôvodu potreby riešenia stavebných odpadov - Šimurka, Peter
Návrh novely zákona č. 79/2015 Z. z. o odpadoch a o zmene a doplnení niektorých zákonov v z. n. p., riešiaca oblasť stavebných odpadov. Návrh uznesenia vlády SR. Správa o účasti verejnosti na tvorbe právnych predpisov. Doložka zlúčiteľnosti. Doložka vybraných vplyvov. Analýza vplyvov na podnikateľské prostredie a na životné prostredie. Vyhláška Ministerstva životného prostredia SR o stavebnom odpade a odpade z demolácií - tézy.