Okamžité platby jsou na vzestupu, i když mají stále velký nevyužitý potenciál - Sobková, Martina
Spustenie okamžitých platieb v Českej republike od 1. 1. 2019. Zoznam účastníkov okamžitých platieb v ČR. Podiel okamžitých platieb na celkovom počte všetkých platieb. Výhody okamžitých platieb. Nevyužitý potenciál okamžitých platieb. Podnikatelia a hromadné okamžité platby.