The Importance of Training and Certificates in the Access of University Graduates to the Labour Market - Bartosik, Artur
V ére rastúcej konkurencieschopnosti na trhu práce, sa stalo bežným pre študentov a absolventov vysokých škôl, zúčastniť sa rôznych typov vzdelávacích kurzov a získať rôzne typy certifikátov, ktoré sú doplnkom pri uchádzaní sa o zamestnanie. Interakcia univerzity s prostredím si vyžaduje neustále sledovanie očakávaní trhu práce. Cieľom článku je preto analyzovať požiadavky trhu práce na dodatočnú certifikáciu kompetencií absolventov počas štúdia.