Podiely na zisku - účtovanie a prehľad odvodového zaťaženia od roku 2004 - 2022 - Stanley, Renáta, 1981-
Od výsledku hospodárenia, ktorý dosiahne účtovná jednotka, závisí jej rozhodnutie, ako ho vysporiada. Rozdelenie zisku v obchodných spoločnostiach, prehľad zdaňovania a odvodového zaťaženia podľa pravidiel, platných od r. 2004 po súčasnosť. Definícia podielu na zisku (dividendy). Zdaňovanie podielu na zisku v roku 2022 za rok 2021. Zdaňovanie podielu na zisku za roky 2004 po súčasnosť. Účtovanie rozdelenia výsledku hospodárenia - zisku.