Všeobecne záväzné nariadenia obce - Ukropec, Anton
Prehľad jednotlivých oblastí, v ktorých je obec povinná a oprávnená prijať všeobecne záväzné nariadenia. Sú to oblasti obecného zriadenia, miestnych daní a miestnych poplatkov, školstva, volebnej kampane a hazardných hier.