Informácia o novele zákona č. 431/2002 Z. z. o účtovníctve s účinnosťou od 1. januára 2022 - Klabníková, Klára
V priebehu roka 2021 bola schválená jedna novela zákona č. 431/2002 Z. z. o účtovníctve v z.n.p. zverejnená v zákone č. 456/2021 Z. z., ktorým sa mení a dopĺňa zákon o účtovníctve s účinnosťou od 1. januára 2022. Základné ciele novely zákona o účtovníctve. Prehľad (vybraných) legislatívnych úprav zákona o účtovníctve.