Dopad novej právnej úpravy na fungovanie obecných komunálnych podnikov - Tkáč, Juraj
Novelizácia zákona č. 343/2015 Z. z. o verejnom obstarávaní, účinná od konca marca 2022. Dopad novej právnej úpravy na fungovanie obecných komunálnych podnikov.