Consulting During the Coronavirus in the Light of an Empirical Survey in Hungary - Szeiner, Zsuzsanna
Problematika manažérskeho poradenstva. Najdôležitejšie svetové trendy a hlavné črty vývoja stredoeurópskeho a východoeurópskeho poradenského trhu. Negatívny vplyv koronakrízy na konzultačný sektor. Manažérske poradenstvo v Maďarsku v rokoch 2000 až 2019.