Zákon o konkurze a reštrukturalizácii - Trizuliak, Tibor
Zákon č. 7/2005 Z. z. o konkurze a reštrukturalizácii s komentárom. Predmet zákona a základné zásady. Konkurz. Reštrukturalizácia. Oddlženie. Cezhraničné konkurzy. Konkurz finančných inštitúcií a záverečné vyrovnanie ziskov a strát. Procesné ustanovenia. Spoločné prechodné a záverečné ustanovenia.