Green Management Implementation: A Case of the Bulgarian Hotel Market - Scholz, Petr
Ekologické riadenie ubytovacích služieb v Bulharsku. Hodnotenie aplikácii rozličných zelených elementov v hoteloch vo Varne a Sofii. Vzájomné porovnanie hotelov.