Fiscal Decentralization and Incentives of Local Authorities in the Russian Federation - Bukharsky, Vladislav V.
Vplyv vnútroregionálnej fiškálnej decentralizácie na fiškálne stimuly pre miestne samosprávy v Ruskej federácii. Decentralizácia ako prispievateľ k ekonomickému rozvoju území. Vyššia úroveň bidgetárnej decentralizácie dáva viac príležitostí miestnym orgánom realizovať ekonomický potenciál územia. Stabilná decentralizácia zdrojov príjmov.