Effect of Covid-19 on Medical and SPA Tourism - Hilšerová Monika
Následky COVID-19 pandémie v oblasti SPA a liečebnej turistiky v ČR. Dôraz nielen na ekonomické účinky, ale aj využívanie štátnej pomoci a predchádzanie šíreniu infekčných chorôb. Záujem o liečebné zariadenia klesol o 75 % a zariadenia poskytovali starostlivosť o dve tretiny menej klientom. Odvtedy kladú väčší dôraz na hygienu a prevenciu.