Vliv prostorové regulace na nabídku nového bydlení v České republice - Klement, Josef
Rastúce ceny nehnuteľností v Českej republike. Regulácia cien nehnuteľností a jej dopady. Koncentrácia a konkurencia v odvetví stavebných a developerských firiem. Dopady regulácie na ceny rodinných domov a bytov. Príčina dlhodobého rozdielu medzi trhovými cenami nehnuteľností a konštrukčnými nákladmi v nízkej miere konkurencie na trhoch stavebných firiem a developerov.