Videli sme úvodom roka koniec dlhej technologickej rally? - Peric, J.
Vyššia inflácia, rastúce sadzby a výraznejšie "jastrabí" FED otriasli akciovými trhmi v úvode roka 2022. Technologický NASDAQ v januári sa prepadol najviac v porovnaní s ostatnými akciovými indexmi.