Môže sa čínsky pokles v roku 2022 zvrátiť? - Peric, J.
Zásadný pokles kapitalizácie, či nejasná perspektíva je výsledkom vytláčania čínskych firiem z amerických búrz. Podvod v čínskom kávovom reťazci spôsobil lavínu legislatívnych zmien. Čo bude nasledovať? Kótovanie v Hong Kongu? Tencent Music Entertainment má veľký potenciál. JD.com so spoluprácou na predaj amerického tovaru v Číne. Moment pre výrazné investovanie do čínskych aktív ešte nenastal.