Moderating Effect of Institutional Quality on Relationship Between Foreign Aid and Economic Growth in Africa - Ogbonna, Oliver E.
Vplyv zahraničnej pomoci na hospodársky rast v Afrike. Skúmanie dynamického vzťahu medzi zahraničnou pomocou a ekonomickým rastom v Afrike a kontrola inštitucionálnej kvality. Inštitucionálna kvalita a jej význam pre hospodársky rast v Afrike.