Ekonomická efektívnosť a energetická hodnota biopalív - Stričík, Michal, 1969-
Odpadové hospodárstvo ako významná téma pre všety krajiny EÚ. Opodstatnenie energetického využitia odpadu a odpadovej biomasy v súlade s princípmi obehového hospodárstva a hierarchie nakladania s odpadom. Biomasa ako zdroj energie. Cirkulárna verzus lineárna ekonomika. Spoluspaľovanie biomasy a čierneho uhlia.