Závery panelovej diskusie konferencie „Quo vadis finančná gramotnosť na Slovensku?“ - Hrnčiar, Michal, 1994-
Informácia o konferencii "Quo Vadis finančná gramotnosť na Slovensku", ktorá mala za úlohu zistiť úroveň finančnej gramotnosti Slovákov.