Position of Female Entrepreneurs: EU and Slovak Conditions - Mura, Ladislav, 1979-
Aktuálna situácia podnikateliek v podnikateľskom prostredí Európskej únie a Slovenska. Význam a súčasné postavenie podnikateľiek v kontexte Európy a na Slovensku.