Crowdfundingové kampane - Böszörményi, Jana
Podstata a možnosti, ktoré ponúka z pohľadu daní a účtovníctva crowdfunding, v preklade „davové financovanie“, umožňujúce v podnikateľskom prostredí formu podpory podnikateľských subjektov s potenciálom priniesť na trh nové a zaujímavé nápady. Podstata crowdfundingových kampaní, súvisiace základné pojmy a modely crowdfundingu. Crowdfundingová kampaň, aj z pohľadu dane z príjmov a zákona o účtovníctve.