Každý má své komfortní bubliny - Hofman, Radek
Práca z domu ako sprievodný jav pandémie COVID-19. Charakteristika komfortnej zóny zamestnanca. Scenáre prieniku komfortných zón z pohľadu zamestnanca a zamestnávateľa.