Obchodné tajomstvo a jeho ochrana - Mesarčík, Matúš
Obchodné tajomstvo je jedna z najlacnejších možností, ako chrániť citlivé informácie pred konkurenciou. Regulácia obchodného tajomstva na úrovni Európskej Únie a Slovenskej Republiky. Definovanie obchodného tajomstva a spôsoby jeho nadobudnutia. Prehľad možností právnej ochrany obchodného tajomstva.