K plynutiu lehôt na uloženie pokuty za porušenie zákona o účtovníctve - Klabníková, Klára
Legislatívny rámec na uloženie pokuty za porušenie účtovníctva – právna norma podľa zákona č. 431/2002 Z. z. o účtovníctve v z. n. p. a zákona č. 563/2009 Z. z. o správe daní (daňový poriadok) a o zmene a doplnení niektorých zákonoch v z. n. p. Plynutie prekluzívnej lehoty na uloženie pokuty. Určenie začiatku plynutia jednoročnej (subjektívnej) lehoty na uloženie pokuty. Určenie začiatku plynutia päťročnej (objektívnej) lehoty na uloženie pokuty.