Procrastination and the Non‐monotonic Effect of Deadlines on Task Completion - Knowles, Stephen
Terénny experiment testujúci nemonotónny vplyv dĺžky termínu na dokončenie úlohy, ktorá sa týka online prieskumu o charitatívnycyh daroch a prezentácia jeho výsledkov. Účastníci experimentu majú k dispozícii na dokončenie úlohy týždeň, mesiac alebo nie sú limitovaný termínom. Vplyv dĺžky termínu na pravdepodobnosť dokončenia, rozdelenie časov dokončenia a alternatívne vysvetlenia výsledkov experimentu.