An Examination of the Effect of Messages on Cooperation under Double-Blind and Single-Blind Payoff Procedures - Deck, Cary
Výskum zameraný na správy v rámci dvojito zaslepenej výplatnej procedúry pre otestovanie alternatívneho vysvetlenia, že dodržanie sľubu je spôsobené vonkajším vplyvom a obavami o reputáciu. Vplyv postupu vyplácania ovplyvňoval súhrnnú spoluprácu. Vplyv komunikácie na spoluprácu v experimente s postupmi jednorazového vyplácania a s dvojito zaslepenými výplatnými postupmi.