Stratégia rozvoja ľudských zdrojov v sektore doprava, logistika, poštové služby v horizonte 2030 - Hrnčiar, Michal, 1994-
Sektorová stratégia rozvoja ľudských zdrojov v sektore doprava, logistika, poštové služby ako unikátna kombinácia hĺbkových dátových analýz a predikcií vývoja z hľadiska inovačných a technologických trendov. Význam sektora a jeho postavenie v národnom hospodárstve. Vývojové tendencie v sektore do roku 2030. Inovácie ako hybná sila budúceho vývoja sektora - automatizácia, umelá inteligencia, big data, internet vecí, robotizácia, rozvoj informačno-komunikačných technólogií, 3D technológie, alternatívne palivá a pohony, digitálna bezpečnosť a drony.