Logistika pomáhá v těžkých časech - Toman, Pavel
Logistika humanitárnej pomoci v období prírodných katastrof a ozbrojených konfliktov. Čo predstavuje aktuálna kríza na východe Európy pre humanitné a logistické organizácie.