Evropský obchod stojí na kamionech - Toman, Pavel
Kamiónová doprava zohráva nezastupiteľnú úlohu v medzinárodnom obchode. Pandémia spôsobila premeny v obchodných tokoch. Doprava reaguje ako celok a kamióny využívajú svoju flexibilitu. Nástup alternatívnych palív a elektromobility.