Růst cen nájmů bude pokračovat - Hubička, Filip
Nájomné v skladoch bude rásť, vysoký dopyt po logistických nehnuteľnostiach naďalej trvá. Martin Baláž, viceprezident a country manager Prologis pre ČR a SR popisuje trh s priemyslenými nehnuteľnosťami. Situáciu neovplyvní iba zvyšovanie cien energií a stavebných materiálov, ale aj otázka dostupnosti logistických nehnuteľností.