Cultural Impact on Economic Freedom in OECD Member Countries - Steinhauser, Dušan, 1988-
Identifikácia Hofstedeho kultúrnych dimenzií, ktoré majú s indexom ľudského rozvoja kombinovaný vplyv na ekonomickú slobodu, meranú Indexom ekonomickej slobody (Heritage Foundation) v členských krajinách OECD.