Zrod výskumu verejnej mienky na Slovensku: inštitucionálne a politické súvislosti - Tížik, Miroslav
Štúdia je venovaná popisu existencie prvej inštitúcie pre výskum verejnej mienky a zrodu výskumu verejnej mienky na Slovensku. Inštitucionálne a politické súvislosti.