Activities of the Human Resources Department Influenced by the Organizational Culture - Urbancová, Hana
Úloha organizačnej kultúry v kontexte riadenia ľudských zdrojov a jej činnosti so zameraním sa na české organizácie. Kvantitatívny a kvalitatívny výskum.