Faktory pôsobiace na výšku trhových cien a výšku nájomného za poľnohospodársku pôdu na Slovensku - Repka, Milan
Vyhodnotenie údajov z dotazníkového prieskumu realizovaného v roku 2020, ktorého cieľom bolo vyhodnotenie zozbieraných informácii o faktoroch, ktoré pôsobia na výšku trhových cien poľnohospodárskej pôdy a na výšku nájomného za poľnohospodársku pôdu na Slovensku a taktiež získanie reálnych údajov o nákupných cenách poľnohospodárskej pôdy a cenách nájomného za poľnohospodársku pôdu priamo od poľnohospodárskych spoločností.