Dynamic Panel Model in Bioeconomy Modeling - Piecuch, Jakub
Technologický rozvoj a hľadanie riešení na predchádzanie klimatickým zmenám a zhoršovaniu životného prostredia. Vplyv premenných bioekonomiky na ekonomický rast v 27 krajinách Európskej únie. Odhad dynamických panelových modelov pomocou zovšeobecnenej metódy momentov (GMM).