The Impact of the Russian Import Ban on EU Agrarian Exports - Smutka, Luboš
Zhodnotenie vplyvu zákazu dovozu z Ruska na vývoj agroexportu z členských krajín Európskej únie. Analýza časových radov empirických štatistických ukazovateľov medzi rokmi 2009 a 2019. Dovozné obmedzenia a zníženie závislosti Ruska od dovozu potravín a podpora národnej potravinovej bezpečnosti.