Saliency of Outside Options in the Lost Wallet Game - Cox, James C.
Experiment objasňujúci empirickú hádanku, pozorovanú Dufwenbergom a Gneezyom - veľkosť ušlej vonkajšej možnosti prvým ťahúňom neovplyvňuje správanie druhý ťahúň v hre o stratenú peňaženku.