Does Generosity Generate Generosity? An Experimental Study of Reputation Effects in a Dictator Game - Servátka, Maroš, 1976-
Skúmanie ako informácie o predchádzajúcej činnosti párového subjektu ovplyvňujú jeho vlastné správanie v nestrategickom prostredí hry na diktátora.